Internetovým vandalem

Kvě
09
2008

Příspěvek, který bude asi plně srozumitelný jen zasvěceným, je VELMI nedospělý, malicherný a dětinský a nepochybně pro řadu lidí za toho idiota spíš já :) (a patrně právem)

Jemný nástin situace: klub DVD Bonus na Lopuchu nedávno dostal do spolumoderátorství velmi svérázný človíček. Ten se už v minulosti v onom klubu zviditelnil – přišel totiž s vlastními, „mnohem lepšími a přehlednějšími“ návrhy záhlaví klubu, přestože se o změny nikdo neprosil. Když jeho návrhy lidé odmítli, dozvěděli se v rámci jeho hysterického záchvatu cosi o tom, jak konzervativní a hloupí jsou, že nemají žádný vkus a podobně. Prostě dotyčný naprosto neunesl skutečnost, že před ním všichni obdivně nepadli na zadek.
I přes to se (z mně nepochopitelného důvodu) stal před nějakou dobou kvůli nepřítomnosti hlavního moderátora spolumoderátorem onoho klubu. Začal se pochopitelně ihned projevovat obdobným způsobem – okamžitě začal například realizovat zmíněné odmítnuté návrhy záhlaví a obecně se chovat velmi panovačně bez toho, aniž by se zajímal o to, co návštěvníci klubu doopravdy chtějí. Prostě chování stylem „já sám vím nejlíp, co je pro vás dobré“. A ono se řadě lidí takové arogantní chování nelíbilo a dovolili si dát to najevo.
A protože dotyčný razil heslo, že je třeba z klubu vymýtit jakékoliv diskuse, týkající se chodu a podoby klubu, nakonec na jeho blogu vznikl první úžasný příspěvek s ještě úžasnějšími komentáři. Několik dní nato ovšem vyvolal v klubu ještě několik dalších incidentů, proti kterým se ozvalo ještě více lidí, dotyčný se pod tlakem situace zhroutil a vyprodukoval záplavu příspěvků, urážejících každého, kdo přišel pod ruku (a občas i toho, kdo nepřišel). Souběžně se o jeho jednání dozvěděl správce kategorie, který ho z pozice moderátora zkrátka byl nucen odstranit. Byl vybrán nový moderátor, klub se uklidnil, všechno začalo fungovat bez problémů. To byl konec dubna.
Dneska ovšem zničehonic přišel do onoho klubu bez JAKÉHOKOLIV důvodu s linkem na pokračování svého „vysvětlení“. A protože mě opravdu upřímně rozesmálo svým neuvěřitelně samolibým a zkresleným podáním celé záležitosti, neodolal jsem a zapojil se do komentářů i tentokrát. Část je tam vidět, ovšem od jistého okamžiku tam něco málo chybí. Co?

Třeba tohle :) (až dole)

Vydrželo asi dvě minuty.

Nedalo mi to :)

Další dvě minuty.

Zajímalo mne tedy, co tam smím psát :)

Minuta.

Patrně nic

Pak se tam objevil komentář od Gormieho, že je to mazání pěkně zbabělé a že tím, že se to smaže, to nepřestane být pravda. Nenapadlo mě ho zazálohovat, protože jsem myslel, že maže jen moje. Omyl. Zmizel takřka okamžitě i tento :) Tou dobou už jsem u počítače skutečně brečel smíchy :) Pak ale do věci vstoupil Bouchi

a patrně ukončil jeho trápení, protože to už nezmizelo a ani se to už nedočkalo žádné reakce, přestože ještě krátce předtím byly reakce střelhbité :) To je mimochodem aktuální stav ve chvíli, kdy tohle píšu a kdy patrně můžu s jistotou říct, že jsem se stal internetovým vandalem (alespoň malým, na skutečné kapacity samozřejmě nemám). Ale jsem docela zvědavý, jestli se Bouchi nějaké reakce dočká. Pokud ano, pak jsem si ale takřka jistý tím, že bude v tom smyslu, že ho nepochopil, že ho křivě obviňuje nebo tak něco :)

A ano, jak říkám, je to příšerně dětinské, velice dobře si to uvědomuju. Ale když on takový namyšlený narcistický blb dokáže občas skutečně nemálo pobavit :)) (a že tenhle se na mém soukromém žebříčku umístil velmi vysoko a to už o něčem vypovídá :) ) A navíc – pokud existuje někdo, kdo přesně ví, co je správné a co ne a může o tom rozhodovat, tak jsem to rozhodně já!

Buďte první, komu se článek líbí.

Napsal(a) dne 9. 5. 2008 v 00:43
Kategorie: Osobní

4 Comments »

  • Evelyn napsal:

    Tak to bezpochyby :-)

  • kkl2401 napsal:

    Ta diskuse tam je mimoradne zabavna, skoro doufam, ze bude jeste chvili pokracovat. Mel jsem nutkani tam tez neco pripsat, kdyz uz se tam zverejnuje moje posta, ale nakonec jsem odolal. Zase se s nim nehodlam hadat po celym webu.

  • Case napsal:

    Já bych tam asi připsal leccos, ale nebaví mě dlouhodobě psát příspěvky s minutovou životností. Ale taky bych si tamní diskusi rád ještě chvíli užil. Ale pořád je naděje, že za dva, tři týdny napíše andrew, znechucený tím neustálým vysvětlováním a obviňováním, další bezdůvodný vysvětlující příspěvek.

  • CaptainN napsal:

    Náhodou temporální diskuse má své neodolatelné kouzlo. Pravda, stejně tak má i nemalé nároky -počet bdělých účastníků větších než jedna. Temporální monolog je obzvláště zvrhlá forma masochismu. V závislosti na uspořádání postů, deletů a refreshů si pak každý účastník může přečíst něco jiného …

RSS komentářů k tomuto příspěvku. Zpětné URL


Napište komentář

Používá systém WordPress | Styl: Aeros 2.0 z TheBuckmaker.com