Gone with the wind

Zář
29
2008

Dnes došlo v Olomouci k brutální vraždě. V odpoledních hodinách bylo na zahradě jednoho z domů nalezeno zohavené torzo oběti, kterou se však přesto podařilo identifikovat. Toto je poslední známá fotografie oběti, pořízená jen necelé dva dny před ohavným činem:

Jak nás informovala tisková mluvčí Policie ČR, proti pachateli (jehož totožnost je přitom známa, jedná se o majitele pozemku, na kterém k hrůznému činu došlo) nebude vedeno trestní stíhání. Nezbývá než konstatovat, že smrt oběti ty, kteří ji znali, velmi hluboce ranila a že bude trvat velmi dlouho, než se s ní smíří. Snad jim v tom pomohou alespoň vzpomínky na nesčetné podvečery, kdy jim zesnulý svými barvami a svým fascinujícím umístěním zpříjemňoval svět způsobem, který žádná fotografie nezachytí. Čest jeho památce…

(Mimochodem, dodatek – až teď mi došlo, že titulek by mohl být chápán dvojznačně. Není to záměr, vítr tam žádnou roli nesehrál, jen pila…)

Buďte první, komu se článek líbí.

Napsal(a) dne 29. 9. 2008 v 16:04
Kategorie: Fotografie,Osobní

4 Comments »

  • Johny_G napsal:

    Třikrát. Četl jsem to třikrát, a čím dál pozorněji, než jsem pochopil myšlenku. Jak ten článek do té doby vyzníval, to si nepřejte vědět.

  • CaptainN napsal:

    Nám takhle někdo nařezává obří dub. Svině neznámá!

  • Case napsal:

    Johny_G: Jak? (abych dostál komentáři, který jsem před pár dny zanechal zcela jinde ;) )

  • Trofo napsal:

    A hlavně nechává článek otevřenou otázku, CO vlastně pila.

RSS komentářů k tomuto příspěvku. Zpětné URL


Napište komentář

Používá systém WordPress | Styl: Aeros 2.0 z TheBuckmaker.com