On the interwebs, no one can hear you scream

Srp
27
2009

Vítejte do světa internetového „zpravodajství“, kde nic není problém a profesionálem se může stát úplně každý ;)

26.8. 18:00-23:30 (přinejmenším)

27.8. 2:10

Now you see it, now you don’t. Najděte pět rozdílů.

(Edit: Protože to možná nebylo předtím úplně očividné, tak dodatek: ty screenshoty obsahují celou stránku zcela záměrně a chybějící komentář je jen třešničkou na dortu.)

Gratuluji ke kreativnímu řešení. Teď už jen zbývá přepsat všechny ostatní novinkové články s chybami či nesmysly. Máte na to, držím vám palce.

6 lidem se článek líbí.

Napsal(a) dne 27. 8. 2009 v 02:33
Kategorie: MM,Osobní

2 Comments »

  • admin webu ga.cz napsal:

    Zdravim, ano, zachytil jste to !skoro spravne. Článek jsem upravil, jelikož šlo o článek nového autora, který se trošku nechal unést vidinou noveho androidiho telefonu od SE. Kometář jsem schoval(nikoli smazal, ale takhle z venčí to vyjde na stejno), ale původně jsem vám na něj odpověděl, že máte pravdu, a vše sporné je opraveno. Na screenshotu výše jste jej možná schválně ořízl.
    K opravenému článku totiž trochu pozbíval smysl. V takovou chvíli máte v podstatě dvě možnosti, buď jej nechat s moji odpovedi, nebo vse bezpredmetne smazat. Rozhodl jsem se pro druhou moznost. Asi vite proc.
    Komentář jsem tedy schoval, s vědomím, že si to můžete přebrat negativně,
    Jsem rád za kritiku, i když jste první. Beru to tedy jako kritiku zdravou, obcas se nejaky problem stane a jsem jenom rad, kdyz nas na to ctenar nevaha upozornit. Navic neni na skodu, kdyz se o nas pise, kazdy web sem tam navstivi maly sotek. :)

    Diky.
    Jan Šesták

  • Case napsal:

    „Na screenshotu výše jste jej možná schválně ořízl.“

    Samozřejmě, přesně tak to bylo. Pak je tu samozřejmě varianta, že jsem měl (víceméně shodou náhod) stále ještě v cache prohlížeče verzi „před úpravou“ (a před „odpovědí“), ale ta je příliš málo paranoidní, to uznávám.

    Že jsem první, kdo kritizuje, se upřímně řečeno tak moc nedivím, protože si bohužel stále silněji uvědomuji, z jakých lidí se skládá valná část té nejaktivnější části české komunity kolem androidu – většině z nich byste mohli místo „zpravodajství“ ukazovat obrázky plyšáků a texty k tomu generovat náhodným generátorem slov a bylo by jim to naprosto jedno, nepoznali by rozdíl. Ale současně je moje „prvenství“ docela smutné, protože, jak jsem psal i v tom komentáři, vaše zpravodajství mám v RSS čtečce pro jeho zábavní hodnotu, nevzpomínám si totiž, kdy vás nějaký „malý šotek“ v poslední době nenavštívil. Takže čistě z mého pohledu nedoporučuju „malého šotka“ vyhánět, protože pak přijdete o čtenáře.

RSS komentářů k tomuto příspěvku. Zpětné URL


Napište komentář

Používá systém WordPress | Styl: Aeros 2.0 z TheBuckmaker.com