PF 2010

Pro
30
2009

(Ta číslice v letopočtu mi mimochodem přijde zvláštním způsobem neuvěřitelná…)

10 lidem se článek líbí.

Napsal(a) dne 30. 12. 2009 v 23:49
Kategorie: Fotografie,Osobní

6 Comments »

  • Arevin napsal:

    Chvíli jsem si myslela, že je to voda nebo sníh a ono nebe.. parádní fotka!

  • Case napsal:

    To byl v zásadě záměr, aby nebylo na první pohled úplně jasné, jestli je to sníh nebo nebe.

  • Scalex napsal:

    Záměr se povedl na jedničku… první mě napadl sníh, druhý odraz nebe ve vodě a až jako třetí mě napadl normální pohled na nebe.

    Letopočet mě mnohem víc dostal v roce 2006, když jsem si uvědomil, že v době, kdy byla ona notoricky známá skladba od Katapultu novinkou, mi ten rok přišel neskutečně vzdálený a nepředstavitelný… A najednou si jen tak v klidu přišel a byl. Tak intenzivní pocit plynutí času jsem si neuvědomil ani při přelomu 1999/2000.

  • Elischka napsal:

    Sákryš, tak jsem asi ignorant bez představivosti, já jsem v tom okamžitě viděla nebe a ani mne nenapadlo v tom hledat něco jiného – jen jsem dumala nad tím, co mi ty mraky připomínají – ale omluvou mi budiž to, že jsem sama kdysi udělala podobnou fotku (tématem, nikoli kvalitou). Ale PF je to pěkné.

    BTW, dnes je první den, kdy jsem prohlásila, že jistá událost, k níž došlo v roce 1991, se stala „dávno“. Doposavad jsem devadesátá léta vnímala jako nedávnou minulost.

  • Case napsal:

    O Silvestra jel na Twitteru Trending Topic „Ten years ago“ nebo tak nějak…lidi tam psali, co před těmi deseti lety dělali. Bylo docela zajímavé si to číst a současně vzpomínat, jak mi kdysi přišel i ten rok 2000 vzdálený, co jsem před těmi deseti lety dělal a co se od té doby změnilo nebo naopak nezměnilo. Byť to občas nebylo příjemné srovnávání nebo vzpomínání. Ale je to svým způsobem podobný efekt, jaký jsem popisoval u vzpomínání na 17. listopadu – události před deseti lety mi připadají jako poměrně nedávné a přitom deset let je docela nezanedbatelná doba…

    Jinak mezi Američany tam bylo pochopitelně poměrně populární téma „Před deseti lety bylo 11. září docela obyčejný den.“

  • Arevin napsal:

    Jé, to mi ani nepřipomínejte, letí to nechutně – před deseti lety jsem se pomalu připravovala k maturitě :-(
    Nevím proč, ale čím jsem starší, tím ten čas víc letí a letí :-(

RSS komentářů k tomuto příspěvku. Zpětné URL


Napište komentář

Používá systém WordPress | Styl: Aeros 2.0 z TheBuckmaker.com