Kalendáře 2015

Pro
24
2014

Stejně jako v minulém roce jsem se i letos pustil do vytvoření dvou kalendářů ze svých letošních fotografií, o které se tu chci zdarma podělit. A kdy jindy je na něco takového vhodnější příležitost, než právě na Štědrý den.

Jako vždy bylo pro mě ohromně náročné vybrat pouhých 12 fotografií, které bych do kalendáře zařadil. Nakonec se mi to po velkém vnitřním boji podařilo, i když jsem musel oželet hned několik snímků, které bych v kalendáři jinak rozhodně rád viděl. Jak se výběr povedl, to už nechávám na každém z vás.

Tématem prvního z těchto dvou kalendářů je poměrně nepřekvapivě Portugalsko, ze kterého mám letos asi největší zásobu fotografií k takovému účelu vhodných. Kalendář je ke stažení zde:

Kalendář Portugalsko 2015 (43MB)

Náhled jednotlivých stránek (s výjimkou titulní):

Náhled je možné rozkliknout na větší verzi.

Druhý kalendář jsem po jistém hloubání nakonec nazval poměrně alibisticky – prostě a jednoduše Světlo:

Kalendář Světlo 2015 (29MB)

Náhled kalendáře:

Oba kalendáře jsou připraveny pro tisk ve formátu A3 s rozlišením 600 dpi – loňské myslím vypadaly po vytištění poměrně uspokojivě. Co se tištění týče, pravděpodobně bych byl opět schopen v nějaké omezené míře dodávku vytištěných kalendářů zajistit, ale nepochybně by to bylo třeba ověřit (na což jsem zatím neměl čas – a zdržovat kvůli tomu vypuštění kalendářů do světa jsem nechtěl). Pokud byste o vytištění kalendáře (orientační cena pravděpodobně opět někde kolem 300 Kč) měli zájem, ozvěte se mi a nějak se domluvíme. Podotýkám, že v tuto chvíli nemám fyzicky k dispozici ani jeden výtisk a prozatím žádné neplánuji (ale to se může velice rychle změnit).

Kalendáře jsou pro nekomerční využití a bez zásahů do souborů k dispozici zcela zdarma a samozřejmě odkaz na ně můžete šířit dle libosti. Prosím jen o jedinou věc – v případě linkování a šíření kalendářů používejte pouze tuto stránku a neodkazujte přímo na soubory (ani je nikam nekopírujte a nesdílejte jinou cestou).

Děkuji za pochopení a přeji příjemné Vánoce.

2 lidem se článek líbí.

Napsal(a) dne 24. 12. 2014 v 13:02
Kategorie: Featured,Fotografie,Osobní

Žádné komentáře »

RSS komentářů k tomuto příspěvku. Zpětné URL


Napište komentář

Používá systém WordPress | Styl: Aeros 2.0 z TheBuckmaker.com