Tři…sedm…čt..ne, to ne…eh….no prostě začínáme!

Zář
18
2005

Tak to koneěně spustíme ‚oficiálně‘. Další zbytečný něcojakoblog, kterých je na netu asi miliarda. A proč vlastně ne? V té současné záplavě se už myslím jeden navíc celkem snadno ztratí.

Proč se jmenuje tak, jak se jmenuje? No, důvodů je víc. Jak pozná každý, kdo zná text skladby Closedown od The Cure, jedná se o citát z tohoto textu. Citáty z textů The Cure ke mě taknějak už řadu let patří, takže to je jeden důvod. Dalším důvodem je to, že jsem to tak trochu obšlehnul od Liberty, píšící blog Colorfully-see-through-head (odkaz na něj se poflakuje někde v liště napravo), která mi svým blogem a jeho stylem vnukla myšlenku zavést si něco podobného pro sebe taky. A do třetice to velice často vystihuje moje pocity a někdy zase naopak přání – život někde na okraji světa, odkud ho jen z dálky pozoruju a občas si o něm něco zapíšu, co mě zrovna zaujalo.

A co mě zaujme? Leccos. Určitě tu bude spousta dle mého názoru zajímavých zpráviček ze světa počítačů, hudby, filmu/televize a překladu/dabingu, jelikož to jsou moje hlavní oblasti zájmů. Budou se tu objevovat určitě něcojakorecenze na filmy a hry (kdo zná diskusní server Lopuch a klub Co právě…film, ví, co může čekat). A dřív nebo později se tu nepochybně začnou objevovat i osobnější úvahy, stížnosti a podobně – nicméně, ty asi nebudou vždycky přístupné všem, ale pouze registrovaným návštěvníkům těchto stránek, kterým čtení takových příspěvků povolím.

Zkrátka uvidíme, co se z toho vyvine. A hlavně taky uvidíme, jestli to tu vůbec bude někdo kromě mě číst :)

Buďte první, komu se článek líbí.

Napsal(a) dne 18. 9. 2005 v 17:09
Kategorie: Jiné hlubokomyslnosti a plky

2 Comments »

RSS komentářů k tomuto příspěvku. Zpětné URL


Napište komentář

Používá systém WordPress | Styl: Aeros 2.0 z TheBuckmaker.com