Endlich! Der neue Film von Uwe Boll!

Lis
27
2005

Opravdový mistr v práci s obrazem i zvukem a skvělý vypravěč s citem pro detail a atmosféru. To je německý geniální režisér Uwe Boll, jehož filmy spolehlivě vedou nejspodnější příčky žebříčků, protože na ně chodí špatní diváci, kteří je nejsou schopni docenit či pochopit (jak pravil Mistr sám). Čekání na jeho další počiny je o něco kratší – světlo světa totiž spatřil trailer na film Dungeon Siege: In the name of the king, díky kterému svou nedočkavost můžeme trochu zmírnit. Mimochodem, nepřipadá vám ten plakát tak nějak…povědomý?

Ostatně na výše linkovaných stránkách jsou plakáty a trailery i k dalším legendárním filmům podle her od Uwe Bolla – Bloodrayne (Již brzy! Již brzy!), Alone in the dark: Director’s cut a House of the dead. Konkrétně na Director’s Cut verzi Alone in the dark bych osobně byl velmi zvědavý, jelikož něco tak dokonalého jako jeho normální verzi jsem kromě filmů Eda Wooda snad ještě neviděl.

Sehen sie jetzt!

Buďte první, komu se článek líbí.

Napsal(a) dne 27. 11. 2005 v 18:50
Kategorie: Film, televize a hudba

13 Comments »

  • captainn napsal:

    Sice nevím, proč se to stahovalo asi hodinu, ale budiž. To zase bude něco, obzvláště individua pohybující se po liánách (nebo co to bylo), dávají tušit velké zlo.

  • Case napsal:

    Jestli se nepletu, tak to Uwe dokonce do kin chystá po vzoru Kill Bill rozdělit na dva filmy.

  • Anonym napsal:

    Ne, dalsi slibny namet zprzneny Bollem uz ne :( Jeho House of the dead se radi k tomu uplne nejhorsimu, co jsem kdy videla … Kde na to ten clovek porad bere penize? To si opravdu jeste nevsimli, ze tenhle „reziser“ filmy opravdu tocit NEUMI???

  • Tigo napsal:

    Ten anonym jsem byla ja – byla jsem tak sokovana, ze jsem se zapomnela prihlasit …

  • Tigo napsal:

    Jeste jednou ja – tak jsem se docetla, ze „Nedávno bylo oznámeno, že německý daňový zákon umožňující Bollovi financování jeho snímků byl zrevidován a od ledna 2006 už nebude možné si filmové propadáky odepisovat z daní. Pokud k tomu skutečně dojde, Bollovi nezbude než začít točit i pro jinou cílovou skupinu než jsou milovníci filmového trashe a nebo si začít shánět peníze jinak.“ Zdroj – CSFD.
    Da Buh, ze uz nikdy zadne penize nesezene …

  • Case napsal:

    No Boll dál co vím chystá minimálně Far Cry a Postal, takže zjevně peníze stále má.

    BTW, až do dneška jsem si myslel, že Bollovy filmy jsou taky to nejhorší, co jsem viděl. Ovšem dnes jsem viděl Sound of thunder AKA Lovci dinosaurů. A myslím, že laťka byla překonána. Horší film jsem snad neviděl (v kině). Ačkoliv mám v ‚recenzovací‘ frontě několik dalších filmů, udělám výjimku a přeskočím je a zítra o tom něco napíšu, třeba to někomu ušetří peníze za kino (když už mně je to neušetřilo…).

  • captainn napsal:

    Case: Minimálně mně ne, po přečtení tvé SMSky nahlas mi bylo sděleno, že na to prostě musíme jít. Ne že bych asi sám nešel, tak špatný film se nedá vidět každý den. Navíc si nemůžu pomoct, že Bollovy filmy jsou tak nějak normálně špatné a k dohnání určitých C- a D-ček se chlapec musí ještě nemálo snažit. Přiznávám, legendární House of the Dead jsem ještě neviděl.

  • Case napsal:

    Já House of the dead taky neviděl…(a mrzí mě to, po shlédnutí Alone in the dark). Ostatně chtěl jsem sem tématicky vzápětí hodit můj blábol právě o Alone in the dark, ale bohužel zřejmě padl obětí pádu Lopuchu, protože jsem ho tam nenašel. A už delší dobu mě čeká Woodův Bride of the monster, ze kterého jsem toho zatím viděl pramálo, ovšem už scéna s obří chobotnicí poměrně záhy po začátku mě opravdu hodně dostala.

  • captainn napsal:

    Slyšel jsem obří chobotnice? Jak to, že jsem ten film ještě neviděl? :))

  • Case napsal:

    Tak obří zas ne…

  • captainn napsal:

    Ale i tak … :)

  • captainn napsal:

    A teď jeden z mých tradičních zcela OT. Koukám, že jsem si tu nalinkoval ikonu z Okouna a úplně jsem na to zapomněl. Inu užijete si nějaký čas chobotnici i s Yodou.

  • captainn napsal:

    Dodatečně musím zopáknout, že jeden klad na Bollově – Alone in the Dark je. Písnička Nightwish – Wish I Had An Angel (závěrečné titulky – asi odměna za dokoukání) se mi začervila už tehdy a teď opět a velmi vydatně.
    Vím, že tomu vůbec nerozumím, ale IMHO minimálně neurazí.

RSS komentářů k tomuto příspěvku. Zpětné URL


Napište komentář

Používá systém WordPress | Styl: Aeros 2.0 z TheBuckmaker.com