Opera 9 final

Čvn
20
2006

Opera Software dnes vydali devátou verzi nejlepšího browseru, Opery. Změn jsou spousty, zejména pro ty, kteří stále používají Operu 8. Vřele doporučuji instalaci devítky, stojí za to. Používá ovšem jiný formát mailových souborů, takže před instalací pro jistotu zálohujte – kdyby náhodou něco nevyšlo. Ostatně v případě přechodu z osmičky na devítku by nebyl nejhorší nápad udělat čistou instalaci – ale nutné to není, samozřejmě, všechno by mělo fungovat i v případě instalace přes sebe.

Dear Opera

Buďte první, komu se článek líbí.

Napsal(a) dne 20. 6. 2006 v 11:27
Kategorie: HW, SW a podobná verbež

2 Comments »

  • Johny_G napsal:

    To označení nejlepší se mi nelíbí, podle mě má každý browser své nezanedbatelné klady. Snad až na jeden… Ale proto sem nepíšu – jen jsem si chtěl rejpnout, že máš ve sloupku vpravo banner Opera 8, linkovaný na oficiální web s gigantickým nápisem Opera 9 :-).

  • Case napsal:

    Každý browser má své výhody, ale Opera je nejlepší. Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím i nesouhlasit, ale to je asi tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

    Banner je na osmičku, protože jsem ho tam dával v době, kdy jsem tenhle blog rozjížděl, a od té doby jsem na to úspěšně zapomněl. Navíc jak vidíš, tak Opera 9 je venku čtyři dny, čili ten banner je neplatný právě ty čtyři dny. Ale dík za upozornění.

RSS komentářů k tomuto příspěvku. Zpětné URL


Napište komentář

Používá systém WordPress | Styl: Aeros 2.0 z TheBuckmaker.com