Silvestr na konci světa

Zář
18
2006

Je to tak. Přesně před rokem se na tomhle blogu objevil první příspěvek (ačkoliv neoficiálně běžel už někdy od začátku září). Původně jsem tenhle blog zakládal hlavně proto, abych měl kam psát hodnocení filmů, která se mi zdála do Lopušího klubu Co právě…film příliš rozsáhlá. Je pravda, že poslední dobou vzhledem k ne zrovna nejmenším změnám v osobním životě moc recenzí psát nestíhám nebo na to nemám po celém dni psaní jiných textů příliš chuť (což mě mrzí a budu se snažit s obojím alespoň někdy bojovat), ale snad tu i tak občas je něco alespoň trochu zajímavého. Je tu registrováno dvacet návštěvníků a i další neregistrovaní se sem občas vrací, soudě dle komentářů. Od listopadu, kdy jsem spustil sledování statistik, jsme tu nasbírali přes 63000 přístupů ze skoro 7.5 tisíce unikátních IP adres (nenápadně přejdeme skutečnost, že valnou většinu z nich mají na svědomí vyhledávací enginy a spammeři ;) ).

Každopádně prostě mám dojem, že to tu alespoň občas trochu žije a k něčemu to snad alespoň trochu je, takže snad jen…díky za to, že to tu čtete, a za rok u další podobné bilance!

(Mimochodem – kvůli prudkému nárůstu komentářového spamu jsem před pár dny zapnul podmínku, že komentáře jsou zveřejňovány jen od někoho, kdo už měl někdy v minulosti schválený jiný komentář. A protože schvalování komentářů bylo dříve vypnuté, tak neměl schválený komentář nikdo a znamená to, že u všech přispěvatelů se první komentáře nezobrazí, dokud je neschválím ručně. Snažím se do jejich fronty koukat co nejčastěji, ale pokud jste tu v posledních pár dnech nepsali žádný komentář, nějaký napíšete a on se nezobrazí, vydržte. V řádu minut až hodin to bude napraveno a pak už se to nebude opakovat.)

Buďte první, komu se článek líbí.

Napsal(a) dne 18. 9. 2006 v 23:55
Kategorie: Jiné hlubokomyslnosti a plky,Osobní

1 komentář »

  • hatifnat napsal:

    Preju dobry N/novy rok na konci i v ostatnich koncinach sveta!
    (K druhemu odstavci – rozhodne je a diky, ze pises.)

RSS komentářů k tomuto příspěvku. Zpětné URL


Napište komentář

Používá systém WordPress | Styl: Aeros 2.0 z TheBuckmaker.com