Drive

Dub
30
2007

Před pár dny jsem „objevil“ nový seriál s názvem Drive s mým oblíbencem Nathanem Fillionem v hlavní roli. Hercem, který se u nás neproslavil v seriálu Firefly, se kterým ostatně Drive sdílí i další osobu – producenta a scénáristu Tima Mineara. Příběh několika lidí, kteří se tak či onak ocitnou v ilegálním automobilovém závodu napříč Amerikou. Dle mého názoru velice slibný a zdařilý seriál, solidně natočený.
Chtěl jsem chvíli počkat, jak se seriál rozjede, a pak teprve tu o něm napsat. Bohužel, jak jsem dnes zjistil, televizní stanice Fox se opět předvedla jako legendární zabiják seriálů. Pro Nathana Filliona i Tima Mineara se tak stává Drive už druhým slušným seriálem, který jim Fox jednoduše utnul, aniž by dostaly pořádnou šanci. Firefly byla zrušena po dvanácti epizodách. V případě Drive je to ovšem ještě daleko absurdnější – první epizoda byla odvysílána 13.dubna, poslední (čtvrtá) 23. dubna. Drive dostal šanci celých deset dní…
Zbylé dvě neodvysílané epizody budou údajně odvysílány někdy v létě. Místo Drive se budou vysílat reprízy House. Ne, že bych proti Housovi něco měl, naopak, je to momentálně jeden z mých nejoblíbenějších seriálů, ale jak počínání Foxu komentoval jistý fanoušek Drive na jednom diskusním fóru: „Něco takového by mělo být trestné“…

Buďte první, komu se článek líbí.

Napsal(a) dne 30. 4. 2007 v 02:58
Kategorie: Film, televize a hudba

3 Comments »

  • Evelyn napsal:

    Tak toto mě docela naštvalo :-( Na Drive jsme se taky začli koukat a vůbec by mě nenapadlo, že to dopadne takhle.

  • Case napsal:

    Povídej mi o tom. Tohle jsem psal po zhlédnutí dvou prvních dílů. Po dokoukání těch dalších dvou by ten příspěvek vypadal jinak – bylo by v něm například mnohem víc sprostých slov na adresu jisté televizní společnosti.

  • Ghoti napsal:

    Ba ba, ten seriál se začínal docela vybarvovat. Rozhodně je ho škoda. Přijde mi, že Fox je ve špatnym odvětví – když tak nesnášej kvalitní televizní tvorbu… Mineara i Filliona je mi fakt líto.

RSS komentářů k tomuto příspěvku. Zpětné URL


Napište komentář

Používá systém WordPress | Styl: Aeros 2.0 z TheBuckmaker.com