Konzole?

Kvě
26
2007

Pokud někdy lituji toho, že nemám herní konzoli, pak je to kvůli báječně ujetým a neobvyklým hrám typu Katamari Damacy nebo z poslední doby Okami

Dneska jsem přesně tenhle pocit měl zase – při zhlédnutí prezentace hry Little Big Planet pro PS3.

Buďte první, komu se článek líbí.

Napsal(a) dne 26. 5. 2007 v 17:44
Kategorie: HW, SW a podobná verbež

8 Comments »

  • CaptainN napsal:

    Dost dobrý.

  • Johny_G napsal:

    Po těch hodinách, co jsem proskákal u kamarádova Nintenda Wii mě pronásleduje pocit, že na PC jsou vývojáři hrozně zkostnatělé lemry. Za poslední dobu jsem se u PC nejvíc pobavil právě u konverze z Wii. Na PC se zmůže na skutečně zábavnou hru jen zanedbatelná hrstka freware vývojářů, ale ty hry nikdy nemají takovou výdrž, jako když se přidá i zajímavé ovládání.

  • Case napsal:

    Jo, Wii bych si dal taky líbit (a soudě podle zálibných pohledů na každý reklamní leták či plakát nebudu sám).

    I když on je taky problém v tom, že velká komerční studia, která dneska vydávají hry na PC, se prostě do značné míry originality bojí a sázejí raději na jistotu vyzkoušeného, protože mají strach, že by se jim jejich milióny dolarů, vydané na vývoj, nevrátily. Na nezávislé scéně je orignality a/nebo zábavy pořád dost.

  • Johny_G napsal:

    Nicméně musím vzdát čest výjimkám. Krátce po tomto příspěvku jsem si přečetl příspěvek Směska a už mám totálně dodělané zápěstí z Frents on Fire :-). No aspoň jsem našel využití pro tu klávesnici, co jsem si zcela zbytečně koupil k notebooku. Akorát je blbé to, že jsem si definitivně potvrdil, že kytara nikdy nebude ten pravý nástroj pro mé ruce :-).

  • Case napsal:

    Já měl vždycky pocit, že hrát tyhle hry musí být znatelně těžší než hrát na kytaru. Taky bych to už mohl vyzkoušet, když jsem tu o tom psal…

  • Johny_G napsal:

    Jo jo. Stáhni si aspoň ty GH balíčky a pak dej vědět, jak jsi se s tím popral. Já mám stále obrovské problémy s tím, na které klávese mám zrovna který prst. Díky bohu za obtížnost supaeasy, která si vystačí se třemi klávesami :-)).

  • Case napsal:

    Jéé, proč mi nikdo neřekl, jak je to geniální? :))) Ale rozhodně mi to těžší než normální hra na kytaru – ale zase to do značné míry navozuje ten pocit hrát s kapelou nějakou skladbu, a to dost silně (což bude asi klíčem úspěchu Guitar Hero) . Každopádně jsem schopen se i u střední obtížnosti u těch tří základních skladeb držet nad 75 % přesnosti, v případě té prostřední kolem devadesáti. Nejvyšší obtížnost jsem zatím moc nezkoušel – ta pátá klávesa je tam dost krizová.

    Jdu stahovat další balíčky (a šetřit na novou klávesnici ;) )

  • Johny_G napsal:

    Já mám v PS2 normální klávesnici na psaní a ovládání menu a placatou slim klávesnici v předním USB jako kytaru. je tak jednoúčelová, že si tam snad i přifařím ten popruh a nastavím F5 kouskem plastu :-).

    Nevím, jestli znáš tohle:
    http://wiki.hellmark.org/FoF_Song_List

    Těch torrentů u GH packů se neboj, mně to jelo kolem 600 kB/s. Akorát ten Trooper v X360 exclusives je nějak úchylně ozvučený, nebo alespoň nazpívaný…

RSS komentářů k tomuto příspěvku. Zpětné URL


Napište komentář

Používá systém WordPress | Styl: Aeros 2.0 z TheBuckmaker.com