Už se to točí…

Říj
25
2007

Zajímavý test (nebo možná spíš hříčka) z Okouna:

Test dominance mozkové hemisféry.

Pokud vidíte, že se postava na obrázku točí po směru hodinových ručiček, máte dominantní pravou mozkovou hemisféru (zaměřenou spíše na pocity). Pokud proti směru hodinových ručiček, pak máte dominantní levou hemisféru (zaměřenou spíše na logiku).

Může se vám podařit směr otáčení „změnit“. Stejně tak ho samozřejmě ovlivňuje okamžitá činnost. Nicméně jeden směr patrně bude převažovat (vcelku mě překvapilo, jak silně u mě převažuje „posměr“ a jak těžké je pro mě vnímat otáčení obrácené – asi jsem moc emo).

Buďte první, komu se článek líbí.

Napsal(a) dne 25. 10. 2007 v 18:40
Kategorie: Jiné hlubokomyslnosti a plky

4 Comments »

  • Evelyn napsal:

    Zajímavé. Otočit mi to vědomně vůbec nejde. Jen když se dívám jakoby mimo obrázek – na text vedle, tak vidím směr otáčení proti směru hod.ručiček.

  • kkl2401 napsal:

    Ja si to prave muzu pretocit tim, ze se podivam na chvili vedle – tak prohodim smer a kdyz se pak podivam zpatky na obrazek, uz to tak zustane. Kdyz to zase chci prohodit, podivam se na druhou stranu. Nicmene kdyz jsem se na to podival poprvy, tocilo se mi to tusim proti hodinam.

  • Ghandi napsal:

    Me se to to toci pokazde jinak. Nekdy docela dloho po smeru a pak najednou zmena. Jindy se to strida kazdych par vterin. Asi jsem vadnej :-)

  • Anonym napsal:

    Na to si přišel až teď? ;)

RSS komentářů k tomuto příspěvku. Zpětné URL


Napište komentář

Používá systém WordPress | Styl: Aeros 2.0 z TheBuckmaker.com