Apríl

Dub
01
2008

Nevím, jestli jsem to tu už nezmiňoval, ale nemám apríl rád. Většina aprílových vtipů mi totiž přijde zoufale trapná a nedomyšlená, případně obojí. Nemám problém s tím, když se nachytám (tedy ne, že bych si to kdovíjak užíval, pochopitelně, kdo by ze sebe chtěl udělat dobrovolně idiota), ale chci se nachytat na něco na úrovni. A přitom by mnohdy stačilo k dokonalosti tak málo, prostě se jen trochu zamyslet… (*nenápadně naráží na apríl na jednom diskusním serveru*)

A dalším problémem s aprílem je to, že v období kolem prvního dubna se nedá takřka ničemu věřit a jakmile narazíte na nějakou informaci, která působí nějak nestandardně, začnou ve vás hlodat pochybosti. To je třeba případ tohohle výprodeje her na Xzone. Prostě se zdá sleva příliš velká, než aby to byla pravda. Nicméně, jak se zdá, zrovna v tomhle případě se patrně o apríl nejedná, a pokud ano, tak o ten, který je opravdu dotažený k dokonalosti, protože jsem po dlouhém váhání neodolal a alespoň jeden kousek z nabídky objednal – objednávka kompletně celá prošla a obdržel jsem i potvrzovací mail. Takže pokud skutečně šlo o apríl a já zítra dostanu mail, informující mě o tom, že jsem naletěl, pak mě to samozřejmě sice nepotěší, ale současně xzone zatleskám a zasměju se skvěle realizovanému aprílu.

A když už mluvím o zasmání, tak o jedno srdečné se mi už dnes svým aprílovým žertíkem postarala YouTube :)

A mimochodem – co se týče nabídky na Xzone, tak tohle rozhodně apríl není a nabídka je to více než lákavá (pokud jste dostatečně úchylní).

Buďte první, komu se článek líbí.

Napsal(a) dne 1. 4. 2008 v 09:00
Kategorie: HW, SW a podobná verbež,Osobní

1 komentář »

  • Case napsal:

    Tak to apríl víceméně nebyl, pokud za něj nelze považovat to, že se na mě i přes několikerá upozornění na Xzone“zboží odesíláme 4. dubna v den oficiálního zahájení akce“ dobýval dnes, tedy 2.4., pošťák a dožadoval se patřičné dobírky…

RSS komentářů k tomuto příspěvku. Zpětné URL


Napište komentář

Používá systém WordPress | Styl: Aeros 2.0 z TheBuckmaker.com