Budoucnost Babylonu 5

Čvc
18
2008

Joe Michael Straczynski, duchovní otec Babylonu 5, se nechal v souvislosti s možností natáčení pokračování Lost Tales slyšet, že po dlouhém zvažování dospěl k rozhodnutí, že o další nízkorozpočtová DVD či podobné „laciné“ věci zkrátka nestojí, a že jedinou pro něj v současné době přijatelnou podobou, v jaké by chtěl divákům vyprávět nějaký další příběh z B5 vesmíru, je vysokorozpočtový celovečerní film.

Ačkoliv mě to samozřejmě mrzí, protože bych rád ještě pár příběhů z B5 světa viděl i v „levnější“ podobě, než nám definitivně vymřou původní herci :( , je jeho stanovisko vcelku pochopitelné.

Buďte první, komu se článek líbí.

Napsal(a) dne 18. 7. 2008 v 22:27
Kategorie: Film, televize a hudba

4 Comments »

  • Trofo napsal:

    Musím mu bohužel dát za pravdu. Jak Rangeři tak TLT se na B5 už jenom vezly (ostatně Crusade svým způsobem taky, protože ta skončila dřív, než se stačila rozjet) a nebylo to ono. I když to patrně znamená, že z B5 světa spíš už nic neuvidíme i když kdo ví.

  • Case napsal:

    Na tom je smutné, že Babylon i Straczynski mají TAKOVÝ potenciál, ale prostě se proti nim spikl osud…:( Crusade mohla být naprosto skvělá, kdyby dostala šanci…možná i Rangers, byť mi připadají trochu jako krok nesprávným směrem…Naprosto živě si dovedu představit, jak famózní film by Straczynski dokázal natočit, kdyby mu dal konečně někdo volnou ruku a k dispozici těch pár desítek milionů dolarů jako každému druhému filmu, který jde dneska do kin…představit si B5 s pořádným rozpočtem a dnešní úrovní filmových triků…není to špatná představa. Ne, že by na tricích B5 stál, vždyť to, co je v něm k vidění třeba v první sérii dnes v reálném čase hravě překonává leckterá hra, a stejně na tom nezáleží, protože ten příběh a ty postavy prostě fungují i bez toho…ale bylo by to hezké, vidět to „vylepšené“…

  • CaptainN napsal:

    Nejhorší je, že se točí spousta hrůz, které zcela adekvátně nikoho nezajímají a proudcenti pak vše svalují na pirátství.

  • Case napsal:

    A slibné projekty se ruší po pěti dílech, obzvlášť ty, ve kterých hraje Nathan Fillion.

RSS komentářů k tomuto příspěvku. Zpětné URL


Napište komentář

Používá systém WordPress | Styl: Aeros 2.0 z TheBuckmaker.com