Prohibited

Srp
27
2008

Buďte první, komu se článek líbí.

Napsal(a) dne 27. 8. 2008 v 04:53
Kategorie: Fotografie,Osobní,Překlad a dabing

10 Comments »

  • Anonym anonymní napsal:

    U těhle zajímavostí by IMHO bylo fajn psát i to, jak to má být správně, aby se zasmáli/pobrečeli si i ti, co neumí anglicky ( jen návrh :-))

  • Anonym anonymní napsal:

    A jen tak mimochodem, v Cinestaru dělám ( ale překlady nedělám :-) ale u nás se jídlo i pití do sálů nosit může.

  • Case napsal:

    Tohle je z olomouckého Cinestaru, jak je to jinde, netuším (a v minulosti, když tam ještě ta cedule nebyla, nás například nepustili „přes kasu“, dokud jsme nevypili víc jak půllitrový džus, zakoupený v „džusárně“ o dvacet metrů vedle. Samozřejmě další možnost byla ho zahodit, ale zase zahodit čerstvě vymačkaný džus za skoro stovku…do toho se člověku moc nechce… Stejně jako se mu nechce kupovat v prostorách Cinestaru pitomou trojku Mattonky v PET láhvi za nějakých 25 Kč…
    Správně…nevím, spousta možností, možná by šlo něco jako „Entering with food and drinks bought elsewhere is prohibited“?Každopádně „external food“ považuji za velice bizarní výraz, který způsobil, že když jsem to viděl prvně, tak jsem zcela regulérně vyprskl smíchy (což u mne není zas TAK častým jevem ;) ).

  • Eugeene napsal:

    External food je opravdu zajímavé řešení, jak myšlenku napsat. Sám jsem na sebe občas naštvaný, když ssebou nemám foťák, abych podobné „výplody“ vyfotil.

    Anonym: Ááá, „kolega“ z multikina, tady kolega z kina, doufám, že to není Hradecký CineStar, to bych tu už začal nadávat :) Ne, jen žertuju :)

  • Case napsal:

    Na tohle se hodí foťák v mobilu. Ale ona ta cedule je přímo u kontrolorů vstupenek a ještě je tam málo světla, takže se mi to jakž takž podařilo vyfotit až po několikáté návštěvě, protože jsem málo drzý na to, abych se na zmíněné vykašlal a prostě natvrdo fotil.

  • Anonym anonymní napsal:

    Eugeenne: No, ale já jsem z Hradeckého Cinestaru :-))) Jako důkaz uvádím třeba: paní Fixová nebo ztracený banner Temného rytíře :-))))

  • Eugeene napsal:

    case: ano, „mobilní“ foťák nemám, resp mobil je bez něj a můj malý v elký olympus (starší sp350) ssebou nenosím, navíc, je teď potřetí na opravě, tak jsem zvědav, jestli mi pošlou něco „nového“

    anonym: no to nevím, já jsem z náchoda, jinak jsem narážel jen na to, že z multikin (všech) chodí filmy díky jejich platterům nepřetočené a kolikrát stranově převrácené :D

    omlouvám se za OT, ale náhoda je náhoda :)

  • Johny_G napsal:

    Docela koukám, že zrovna ty sis ten džus nechal líbit :-).
    Nicméně existují i nekonfliktní cesty, jak je vyfuckovat. Do multiplexů chodím zásadně s prázdnou igelitkou, jejíž následný obsah se dá pohodlně zaházet bundou :-)).

  • Case napsal:

    Johny_G: Tak já konflikty zrovna nevyhledávám a tady bych stejně nic nezmohl, majitel kina si může zkrátka nastavit jakoukoliv politiku a mně se to možná nemusí líbit, ale to je asi tak všechno, co proti tomu můžu dělat. Pochopitelně jsem nadával, co si to vymysleli za buzeracit. A pochopitelně od té doby, když tam něco chci pronést, to nosím v batohu.

  • hausmarke napsal:

    Rovnaké cedule mame aj mz v kinách. Ja si kupujem pivko alebo vodu v supermarkete /kupit pivko za 20 a nie za 50.- mi pride docela rozdiel, priatelka si nosí pukance tiež z obchodu/..ale zatial nikto nenamietal.,., „external food“ LOL

RSS komentářů k tomuto příspěvku. Zpětné URL


Napište komentář

Používá systém WordPress | Styl: Aeros 2.0 z TheBuckmaker.com