64bitový Flash

Lis
17
2008

Opět jedna zpráva, kterou rozhodně nemůžu nechat jen do Sdílených odkazů:

Firma Adobe uvolnila první alfa verzi 64bitového Flashe 10 pro Linux.

Jestli na něco (nejen) linuxový 64bitový svět opravdu hodně čeká, pak je to právě nativní Flashplayer. A samozřejmě pro ty, kterých se to týká, ještě 64bitová Java… Takže je skvělé, že se k tomu alespoň v Adobe odhodlali (ale je pravda, že oni poslední dobou prosazují 64bitů na všech platformách docela razantně, ostatně všechny jejich novější grafické balíky obsahují i nativní 64bitové verze produktů).

Buďte první, komu se článek líbí.

Napsal(a) dne 17. 11. 2008 v 18:34
Kategorie: HW, SW a podobná verbež

5 Comments »

  • kkl2401 napsal:

    No hura. Kolikze let na to cekame? Ted jeste ta Java, ta me osobne dokonce bohuzel trapi jeste vic, protoze ten Flash mi nejak pres ty wrappery chodi, Javu jsem bohuzel nerozbeh vubec. Co hur, ja potrebuju skutecne primo ten sunovskej plugin (a nic s tim nezmuzu), takze ani nejaky alternativni implementace typu gcjwebplugin mi problem nevyresej. :-(

  • Case napsal:

    Jinak jsem ten Flash zkoušel a funguje dle mého názoru přinejmenším stejně, jako jeho 32bitový kolega. Čili to není nejhorší. A ano, i když třeba v Opeře nebylo rozchození 32bitového Flashe až takový problém (nicméně 10 dělá větší problémy, potřebuje víc knihoven), tak stejně, nativní je prostě nativní.

  • kkl2401 napsal:

    Určitě. Já tím jenom chtěl říct, že ta Java mě prostě trápí víc.

  • Case napsal:

    Chápu, jen si přesto melu svou ;)

  • Case napsal:

    Mimochodem, teď jsem zabloudil na stránky java.com, což jsou předpokládám oficiální stránky Sunu, a 64 bitová Java tam ke stažení je. Nicméně já se v tom nevyznám, takže samozřejmě netuším, jestli je to to, co potřebuješ.

RSS komentářů k tomuto příspěvku. Zpětné URL


Napište komentář

Používá systém WordPress | Styl: Aeros 2.0 z TheBuckmaker.com