Přestěhováno

Srp
05
2009

Šlo to do jisté míry rychleji, než jsem čekal, byť pomaleji, než asi mohlo, ale…přestěhováno. Horní černá lišta IC je pryč (skoro mi bude chybět, bral jsem ji jako součást titulní stránky ;) ) a doména teď i s obsahem bydlí na hostingu od společnosti ONEBit, což snad poznáte i na rychlosti stránek (mně rozhodně například z odezvy FTP spadla brada – tak rychlou odezvu nemám snad ani ze svého domácího FTP, natož abych to snad srovnával s reakcí FTP na IC.cz, pohybující se v řádu sekund). Nemůžu pochopitelně zatím příliš hodnotit, ale musím říct, že zatím doslova žasnu (v tom nejpozitivnějším smyslu). Rozepíšu se o tom stěhování a o tom, jak jsem hledal náhradu za IC, někdy vbrzku určitě víc, ale teď ne.

Neručím za to, že už v tuhle chvíli všechno funguje tak, jak má. Naopak, pravděpodobně nefunguje. Pokud narazíte na problém, dejte mi vědět, děkuju.

Co se kontaktů přes Jabber (a potenciálně i ICQ) týče, na tom musím ještě otestovat pár věcí, než vše finalizuji, ale tak jako tak je naprosto jasné, že ty, které jsem měl na svém contact listu, budu někdy v dohledné době otravovat s novou autorizací, protože došlo ke změně serveru (JID mám ale pořád stejný, samozřejmě). Omlouvám se za to, taky nemám rád, když to na mě od někoho vyskočí, ale změna serveru byla opravdu nevyhnutelná. Samozřejmě je pro mě primární zprovoznění Jabberu, ICQ transport budu řešit až poté, protože ho takřka nepoužívám.

Buďte první, komu se článek líbí.

Napsal(a) dne 5. 8. 2009 v 15:43
Kategorie: HW, SW a podobná verbež,Osobní

Žádné komentáře »

RSS komentářů k tomuto příspěvku. Zpětné URL


Napište komentář

Používá systém WordPress | Styl: Aeros 2.0 z TheBuckmaker.com