Zpráva o stavu českého internetu

Led
29
2010

Jazykový koutek Android fóra

Je to trochu delší, ale máte tam skoro všechno. Otravného rejpala a člena „grammar police“, co si nedokáže odpustit jízlivou poznámku na vyjadřovací schopnosti někoho jiného (byť naivně „odlehčenou“ neútočným smajlem), amatérský psychologický rozbor osobnosti od náhodného kolemjdoucího, sáhodlouhé a velmi zasvěcené poučování od nedůtklivého militantního odborníka na slovo vzatého, který plácá naprosté nesmysly, totální neschopnost přiznat vlastní chybu, cizince, který rozumí zdejší řeči víc než ten, kdo se s ní narodil (to je nicméně celosvětový fenomén), a narcistického pozéra, vždy připraveného vytasit se s větou jako „obvykle s XY nesouhlasím, ale…“.
K dokonalosti a stoprocentnímu pokrytí všech skupin českých internetových diskutujících tam už chybí jen příspěvek typu „Za to může ČSSD a Paroprase!“, popř. „Ty modrý straky nám už chtějí předělávat i jazyk!“.

A dokonce je tam i jeden člověk, který se prostě jen chce něco dozvědět.

8 lidem se článek líbí.

Napsal(a) dne 29. 1. 2010 v 16:29
Kategorie: Absurdistán,Osobní

9 Comments »

  • Tessien napsal:

    No to me poser v kine, prave naopak! LOL

  • Johny_G napsal:

    „Ten svetr se mi nelíbí, právě naopak.“
    Nad touhle větou jsem se nerozesmál, ba jsem si ani neřekl „what the fuck?“, ale na 20 vteřin jsem se zcela zaseknul při zpracovávání významu.

  • Case napsal:

    Mně se u těch jeho příkladů vybavil Triumph the Insult Comic Dog s jeho „…for me to poop on!“, ale to je mojí momentální (opětovnou) posedlostí Conanem O’Brienem, hádám…;)

  • Elischka napsal:

    Jo, přesně k téhle debatě jsem směřovala svůj dnešní tweet o jazykozpytcích. ;) Dneska ráno jsem se zrovna byla podívat, jestli na Androidfóru není něco vtipného, ale tohle předčilo všechna má očekávání, právě naopak.

  • Case napsal:

    Elischka: Ty čteč Androidfórum? Dobrovolně? A nemáš ani telefon s Androidem? (nebo se pletu?)

  • Elischka napsal:

    Nečtu to tam nijak pravidelně, ale svého času jste na Twitter vytrvale linkovali tamní vlákna, u jejichž čtení jsem se fakt bavila (a to ačkoli telefon s Androidem skutečně nevlastním), tak se tam občas zajdu podívat, jestli se něco neurodilo. Laicky řečeno se tam prostě občas chodím mrknout na dinosaury. ;)

  • Case napsal:

    Tak to je velmi bizarní forma masochismu. Ale chápu, já to měl podobně dost dlouho s Lapiduchem, než jsem tam přestal chodit definitivně ;)

  • r0b0t napsal:

    Hezké. Velice hezké. Jen toho náhodného kolemjdoucího tam nějak nevidím.

  • Case napsal:

    To je jen taková fráze (převzatá kdysi dávno z takového rozdělení „jaké lidi potkáte na internetu“), kterou je v zásadě myšleno, že dotyčný „lidový psycholog“ toho „analyzovaného“ ani v nejmenším nezná, ani přes net, netož snad dokonce osobně.

RSS komentářů k tomuto příspěvku. Zpětné URL


Napište komentář

Používá systém WordPress | Styl: Aeros 2.0 z TheBuckmaker.com