Smutný příběh jednoho psychopata

Bře
02
2010

Aneb „z deníčku českého Android fóra“. Dlouhé a plné technických věcí, ale výživné. Červeně jsem zdůraznil některá klíčová místa a dopsal pár komentářů. Seřazeno chronologicky. Některé příspěvky dotyčného byly bohužel následně upraveny nebo smazány, takže místy některé reakce nedávají takový smysl, jaký dávaly v danou chvíli. Moderátoři mají fialové nicky.

1. Prolog – 1

2. Neshody – 1, 2, 3

3. Krátkodobý smír a počátek střetu s moderátory – 1

4. Střet s moderátory – (Vlákna byla vesměs promazána, bohužel, a vše se vyvíjelo tak rychle, že se to vyhnulo i RSS, ale já jsem v tom nefiguroval jediným příspěvkem)

5. Rezignace – 1

6. Záchvat – 1

7. Zapírání – 1

8. Zvrat a odhalení viníka – 1

9. Epilog – 1

Nakonec vše dobře dopadlo. Všichni (skoro) se zase mají rádi, bylo odhaleno, kdo za to vše mohl, a na Android fóru začal další obyčejný den.

BTW, můj komentář k „řešení“ celé situace – milého Marťase bych před sebou ze svého fóra hnal kopanci do zadku tak rychle, že by se nestačil divit, jak rychle a kam až by doběhl. Opravdu nesnáším lidi, kteří se – navíc opakovaně – chovají jako totální hovada, pak pokaždé řeknou „OK, tak sorry“ a očekávají, že jim všichni všechno odpustí a zapomenou. A ještě horší je, když tomu tak skutečně je. Je mi úplně jedno, jestli je dotyčnému patnáct nebo padesát. Nic (moc) proti Supovi, ale tohle fakt nezvládl. I když je pravda, že vykopnout někoho v reálu je mnohem snazší než na netu, kde mu v návratu nelze nijak příliš efektivně zabránit a ještě přitom může dělat další bordel…

5 lidem se článek líbí.

Napsal(a) dne 2. 3. 2010 v 18:42
Kategorie: Jiné hlubokomyslnosti a plky

7 Comments »

  • Trofo napsal:

    To je teda síla. Měli ho kopnout do řitě a ne se s ním bavit.

  • Elischka napsal:

    Jak jste o tom včera psali na Twitteru, měla jsem tu čest všechno sledovat „v přímém přenosu“, a mohu tedy prohlásit, že něco takového jsem ještě neviděla, a to ani na českých diskusních fórech.

    Jinak souhlasím; měli Martase zavřít do klecového lůžka, ne mu dát na týden ban. Po tom včerejším excesu jsem se dnes odpoledne ještě na fórum mrkla – a nevěřila jsem svým očím, že to tomu chytrákovi tak snadno prošlo. (Ale máš pravdu i v tom, že na netu se nepříjemných jedinců člověk zbavuje těžko a ani IP ban neřeší vše.)

  • Case napsal:

    Ano, IP ban je bohužel hrozně neefektivní (proxy vše vyřeší a použít nějakou veřejnou proxy už dneska umí skoro každý) a navíc může v dnešní době dynamických a společných IP velice snadno „potrestat“ i někoho, kdo s dotyčným nemá nic společného.

  • DEE napsal:

    Treba je to jeste chudak dite ;). Jinak moc pekne zpracovana kauza.

  • Feyfolken napsal:

    Měli ho vyprat hned ze startu a nebavit se s ním. Jak řekl klasik, arguing on the internet is like special olympics …
    Ale epilog mě pobavil :D

  • PL113 napsal:

    Opakování je matka moudrosti a konečně vidím, o co jsem tam přišel…přišel jsem až když psal o tom, jak se přišlo na to, že ty spamy psal on.
    Takhle to tady nevypadá tak strašně, ale bylo to fakt nechutný co tam předváděl!
    Díky za připomenutí :D

    Jen pořád nemohu pochopit, jak mu to všechno prošlo :-/

    Jinak jakmile jsem viděl ten jeho novej nick: Mousefromhouse, hned mi bylo jasný o koho se jedná :)))

  • JVjr napsal:

    Myslím, že by se měl víc rozšířit ten trik, když se prudičovy příspěvky začnou zobrazovat jen jemu samotnému. (Jistý technický problém mohou představovat fóra s průběžným číslováním, ale tohle není ten případ.)

    BTW, odkazovat jedinou číslicí místo celým slovem je anti-použitelné Zlo.

RSS komentářů k tomuto příspěvku. Zpětné URL


Napište komentář

Používá systém WordPress | Styl: Aeros 2.0 z TheBuckmaker.com