Linuxový desktop pro dnešní den

Kvě
14
2010

Po delší době jsem si zase v uplynulých dnech průběžně trochu hrál se vzhledem svého systému a dospěl jsem k něčemu, co se mi poměrně hodně líbí. Barvy a desktop téma jsou vlastní s využitím možností stylu QtCurve a s jistou inspirací v aktuálním stylu distribuce Ubuntu zvaném New Wave. Tapeta je zcela vlastní práce. Ikony Buuf Deuce, primární font je Prelude (font z WebOS firmy Palm).

Prázdný desktop:

S panely a okny:

Font Prelude se mi vážně hodně líbí, takže ho používám i v browseru jako defaultní sans serif a i v menu:

A jeden GTK dialog:

Edit: A jeden bonusový skorolinuxový ;)

5 lidem se článek líbí.

Napsal(a) dne 14. 5. 2010 v 18:25
Kategorie: HW, SW a podobná verbež,Osobní

5 Comments »

  • Jarmom napsal:

    Chápu že je to o osobním vkusu každého soudruha, ale vážně ti v tom androidu nevadí, že se spolu pere tver kulatých hodin s tvarem hranatého widgetu počasí a s tvarem zaoblené spodní lišty? Líbí se mi to barevně, ale ty tvary mě dráždí. 8)

  • Case napsal:

    Ne, v zásadě mi to nevadí.

  • coltcha napsal:

    Mohu se zeptat jak jsi v Opeře docílil, aby taby panelů (u tebe aktivní kalendář) byly nahoře, v nastavení to standardním způsobem nejde? (alespoň na Windows)

  • Case napsal:

    To není kalendář, ale historie. A standardním nastavením to jde – klikni na ten konkrétní toolbar (tzn. například na jeden z těch tabů) pravým, dej Customize (píšu podle Opery 10.52, ale šlo to v libovolné starší) a v následném dialogu se ze záložky Panels překlikni na Toolbars, ověř si, že máš skutečně vybraný ten toolbar, který chceš měnit (musí být žlutě orámovaný – pokud není, klikni na něj teď znovu levým), a poté si na téhle záložce nastav Placement, jak uznáš za vhodné (v tomhle případě tedy Top).

  • coltcha napsal:

    Super, děkuji. Necvaklo mi, že je potřeba přejít na Toolbars :)

RSS komentářů k tomuto příspěvku. Zpětné URL


Napište komentář

Používá systém WordPress | Styl: Aeros 2.0 z TheBuckmaker.com