Vodafone 3G v Olomouci

Čvc
29
2010

Omlouvám se za zmatky, které tu vznikly, ale na poslední chvíli jsme se už v okamžiku, kdy došlo k publikaci zde, ještě se serverem SvetAndroida.cz domluvili na tom, že článek o zahájení provozu 3G sítě v Olomouci přesuneme k nim. Tuto informaci tu ponechávám proto, aby byly alespoň částečně funkční starší linky, které vedly na původní verzi článku zde. A ještě jednou se omlouvám.

1 člověku se článek líbí.

Napsal(a) dne 29. 7. 2010 v 11:51
Kategorie: Android,HW, SW a podobná verbež,Osobní

3 Comments »

  • Johny_G napsal:

    Tu a tam pozoruju (zejména při googlení Vodafonu 845 ;-) ), že bereš EDGE jako cosi nezajímavého. Mně osobně v praxi a v českých podmínkách nejvíce vyhovuje infrastruktura Vodafonu. Ve velkých městech obvykle nějaké internetové zázemí mám (ať už v místě bydliště nebo u nejrůznějších hotspotů v nákupních centrech), a potřeba mobilního připojení není zdaleka tak silná, jako na vesnicích a malých městech. No a když si pak mám vybrat, jestli mi víc sedne O2 s 3G ve většině měst a GPRS všude jinde, nebo Vodafone s 3G málokde a EDGE v každé díře, tak se vydám druhou cestou. Už nejednou jsem používal EDGE v zapadlé vesnici jako jediný přístup k internetu (normálně s notebookem), a je to velmi dobře použitelné i na browsení. YouTube a stahování holt musím vynechat :-).

  • Tessien napsal:

    Nice! Exkurze musela byt zajimava, do toho bych taky hned sel :)
    A ta rychlost je solidni – snad to vydrzi.
    Btw, to mi pripomelo, ze jsem si prave pred par dny nainstaloval SpeedTest na iPhona a zkousel jsem merit rychlost 3G v praci (centrum Londyna) a namerilo mi to velice zajimavych cca 2MBit down a 1.5MBit (!!) up. Obzvlast ten upload me prekvapil, to je snad vic nez mam doma na ADSL :)

  • Case napsal:

    Já neberu EDGE jako něco nezajímavého, já ho beru jako samozřejmost, zatímco GPRS už beru jako pravěk. Jako nezajímavé ho beru na VF845, protože ten EDGE nepodporuje. Z těch dvou tebou zmiňovaných variant bych samozřejmě bez nejmenšího váhání volil druhou (ostatně – volím ji dlouhodobě ;) ).

RSS komentářů k tomuto příspěvku. Zpětné URL


Napište komentář

Používá systém WordPress | Styl: Aeros 2.0 z TheBuckmaker.com