Will the Circle…

Dub
09
2013

V předchozím postu jsem na konci zmiňoval píseň, která zazní v Bioshocku Infinite hned několikrát v různých verzích a která mi svou atmosférou uvízla v hlavě. Původně je to křesťanský popěvek s (údajně, mně to jako ateistovi tak nepřijde) pozitivním vyzněním, ovšem v kontextu příběhu celé hry dostává celá píseň podstatně melancholičtější vyznění. Tahle píseň se objevuje nejenom ve hře samotné, ale také během závěrečných titulků (kde ji zpívají dabéři obou hlavních postav) a právě tahle verze se v mírně upravené podobě objevuje i na oficiálním soundtracku.

Uvízla mi v hlavě do té míry, že jsem vzal kytaru a zkusil spáchat její cover. Nepovažuju se ani v nejmenším za kdovíjakého zpěváka a málokdy zpívám v přítomnosti dalších osob, ale nedalo mi to. A protože to nakonec myslím nedopadlo až tak úplně nejhůř, podělil jsem se o to po dlouhém váhání veřejně na netu (což, pokud se nepletu, z toho činí první zcela veřejně dostupnou nahrávku, na které zpívám – byť jich v minulosti pár vzniklo). No a když už to je jednou venku, dám to i sem.

2 lidem se článek líbí.

Napsal(a) dne 9. 4. 2013 v 16:06
Kategorie: Film, televize a hudba,Osobní

2 Comments »

  • Elischka napsal:

    Tak já se zase nepovažuju za kdovíjakého (nebo spíš vůbec nějakého) hudebního kritika, ale tohle se mi fakt líbí, dobře se to poslouchá, máš moc příjemný hlas. Klidně houšť a větší kapky. ;)

  • Case napsal:

    To snad raději ne.

RSS komentářů k tomuto příspěvku. Zpětné URL


Napište komentář

Používá systém WordPress | Styl: Aeros 2.0 z TheBuckmaker.com