Loony bin! Funny farm! Nuthouse!

Čvc
21
2006

Jinými slovy, Codemasters se definitivně zbláznili. Už nějakou dobu o jejich zdravém rozumu pochybuji – viz například květnový mail, lákající na hry s exkrementy a obsahující věty jako „How much are your turds worth? Find out what you get paid for visiting the outhouse at work with our fantastic Poo Calculator!“, ale tentokrát je to IMHO definitivní.

Už delší dobu se ví o tom, že se vyvíjí další díl série Colin McRae Rally a že se tentokrát bude jednat o hru pravděpodobně výhradně pro next-gen konzole (PC verze byla nakonec oznámena také, i když vzhledem ke kvalitám posledních dílů si ji myslím mohou Codemasters klidně nechat).

Před chvílí mi přišel od Codemasters mail, ve kterém slavnostně oznamují, že vymysleli pro zmíněnou hru jméno a je na čase ho sdělit světu. To jméno zní…tramtadadáá – „Colin McRae: Dirt“! No vážně!

Opravdu bych nechtěl být v kůži Colina McRae a pokud s tímhle souhlasil, je na tom zřejmě už dost špatně (anebo ho mají Codemasters smluvně zcela pod palcem). Na vysvětlenou pro ty, co neumí anglicky – ‚dirt‘ sice mimo jiné znamená ‚bláto‘ nebo ‚hlína‘, což alespoň dává jistý smysl, proč se Codemasters tu hru tak snaží pojmenovat, ale takhle ve spojení se jménem se IMHO každému musí vybavit úplně jiný význam toho slova. Nejlepší překlad, jaký mě napadl, je „Colin McRae: Špína“. Opravdu bych chtěl svoje jméno vidět na takhle pojmenované krabici…:)

Možná mohou být čeští sportovci rádi, že se po nich hry zatím nepojmenovávají. Na druhou stranu, hry se jmény jako „Tomáš Enge: Guma“ nebo „Jaromír Jágr: Puk“ by se možná prodávaly dost slušně…

Buďte první, komu se článek líbí.

Napsal(a) dne 21. 7. 2006 v 00:17
Kategorie: HW, SW a podobná verbež,Jiné hlubokomyslnosti a plky

1 komentář »

  • captainn napsal:

    Třeba to bude tím, že sme tu hru ještě neviděli. Možné je, že ten titul je vybrán pečlivě a adekvátně. :)

RSS komentářů k tomuto příspěvku. Zpětné URL


Napište komentář

Používá systém WordPress | Styl: Aeros 2.0 z TheBuckmaker.com