Hlasuji, toto je kvalitní názor

Čvn
28
2008

Tak trochu jsem se inspiroval u Johnyho a přidal k příspěvkům hodnocení. Zajímá mě, co si návštěvníci o tom, co tu čtou, myslí (už třeba z důvodu, že bych to mohl v budoucnu brát v potaz a nepsal něco, co nikoho nezajímá), a komentář obvykle nechá málokdo, tak třeba tohle bude způsob, jak získat nějaké další informace. A nebo to taky zcela selže, ať už proto, že nikdo hodnotit nebude, nebo proto, že sem budou někteří chodit hodnotit jen ze srandy. Kdo ví.

A při té příležitosti jsem taky upgradoval WordPress na aktuální verzi 2.5.1, takže registrované uživatele a/nebo autory opět čeká naprosto jiné rozhraní, než jaké znají. Doufám, že změna je jen vizuální a že jinak bude všechno fungovat, jak má.

Buďte první, komu se článek líbí.

Napsal(a) dne 28. 6. 2008 v 17:47
Kategorie: HW, SW a podobná verbež,Jiné hlubokomyslnosti a plky

12 Comments »

  • Johny_G napsal:

    Trochu mi chybí listování na další a předchozí příspěvek, ale zase je to takhle graficky lepší – ovšem to hodnocení by si zasloužilo vycentrovat, nebo alespoň odsadit.

    Btw – v současné administraci už se nedá změnit avatar, nebo jenom blbě vidím?

  • Case napsal:

    Aha, ono to vyhodilo přechod na jiný příspěvek…toho jsem si nevšiml. Já to dělal dost narychlo. Odladíme.

    Gravatar je patrně záležitostí nějakých uživatelských úrovní, já tam tu volbu mám, ale pod testovacím uživatelem ne. Zase, mrknu na to.

  • Trofo napsal:

    Taky bych hlasovala pro vycentrování toho hodnocení, a ostatně vyřešení toho zobrazování předchozích a následujících nadpisů v hlavičce (ale to bych ho zase musela najít, protože si to už nepamatuju ani já).

  • hatifnat napsal:

    To je zajimavy, kdyz tu byl jen Johnyho komentar, tak mi to prechod na jiny prispevek jeste ukazovalo, a ted uz neukazuje… Taky jsem pro odsazeni (nebo vycentrovani). (Jinak se omlouvam, ale hodnotit blogposty mi vzdycky pripadalo divny, takze ac pravidelna ctenarka, do sberu informaci prispivat nebudu.)

  • Case napsal:

    Jak jsem psal, odladíme. Já neměl čas se v tom kódu nějak patlat a dvakrát moc mu nerozumím, tohle byla zatím nejlepší z rychlých variant.

    hatifnat: Podle mě dost záleží na tom, o čem ten post je. Tvoje blogposty bych rozhodně hodnotit nedokázal, řadu svých naopak ano (i když rozhodně ne všechny – kupříkladu hodnotit tenhle mi přijde vcelku nesmyslné ;) ). Každopádně by mě zkrátka docela zajímalo, jestli třeba někoho vůbec baví číst moje pokusy o recenze, nebo jestli někomu třeba pomohl nějaký návod, co jsem sem dal. Ono totiž ty příspěvky, které dají nejvíc práce (třeba z poslední doby ten pokus o „test“ objektivů), mají obvykle nejméně komentářů, pokud vůbec nějaké, zatímco k nějaké z mého pohledu „blbosti“ na pár řádků se rozjede rozsáhlá diskuse. Sice se můžu koukat, jak je který příspěvek čtený, ale to, že na něj klikne, samozřejmě ještě neznamená, že si po prvních pár větách neřekne „to je ale kravina“ a nevykašle se na to. A přijde mi, že tohle je další možnost, jak mít informací o něco víc. Je fakt, že sem píšu proto, že mě to baví, ale zase si říkám, že jestli jsem jediný, koho některé moje příspěvky baví, pak by se možná ten čas dal trávit užitečněji (nebo „užitečněji“, samozřejmě).

  • CaptainN napsal:

    Podle mě dost záleží na tom, o čem ten post je.

    Tak. Ovšem hlasování jsem si zkusil, to zase jo. ;)

  • Case napsal:

    Hodnocení jsou vycentrována. Linky na předchozí/starší odkazy by měly být zpátky a taky odladěné (takže už tak pitomě nedeformují titulek aktuálního příspěvku), OVŠEM – z nějakého záhadného důvodu se v Opeře 9.5 prostě neobjevují. Není to přitom chyba skinu, volaná funkce WordPressu prostě nic nevyhodí. Nechápu proč, budu zjišťovat dál. Zatím s tím zkrátka nic nesvedu.

  • Case napsal:

    To se chová neuvěřitelně bizarně. Nechápu, v čem může být chyba – V Opeře, ve WordPressu, někde jinde? Každopádně pokud NEJSEM na blog přihlášený, pak navigavi po příspěvcích vidím. Pokud se přihlásím a současně mám v Opeře nový profil, pak je tam vidím taky, ale stačí jednou napsat nějaký komentář a zmizí a už se přihlášenému uživateli nikdy neobjeví. Nepřihlášenému ano.

    WTF??

  • Trofo napsal:

    Teď se zas nějak to hlasování u příspěvků vytratilo, je to jenom u mě?

  • Case napsal:

    Hlasování se nevytratilo, hlasování bylo vytraceno.

  • CaptainN napsal:

    Přijde mi, že zbytek to zanechalo v podivně rozpoloženém stavu.

  • Case napsal:

    To s tím nesouvisí, to jsou jen „normální“ problémy na hostingu.

RSS komentářů k tomuto příspěvku. Zpětné URL


Napište komentář

Používá systém WordPress | Styl: Aeros 2.0 z TheBuckmaker.com