Red Dwarf: Back to Earth

Dub
20
2009

Původně jsem měl v plánu příležitostně o Back to Earth napsat něco rozsáhlejšího sám (byť jsem svůj názor už vyjádřil na Twitteru a jinde), ale dnes linkoval Rimmer do klubu Red Dwarf na Lopuchu komentář z Amazonu, který to všechno velice dobře shrnuje. Takže tady je.

Dodal bych asi jen to, že mně osobně přišel jednoznačně nejlepší druhý díl, jednak proto, že tam bylo pár vcelku fungujících scén a dialogů, a jednak proto, že mě hodně pobavily ty první odkazy na Blade Runnera. Bohužel jich nakonec bylo až moc a ve třetím díle už začaly víceméně otravovat (možná i proto, že ubraly na vtipu).
Nejsem z téhle minisérie znechucený tak moc jako řada jiných osob, ale na druhou stranu nadšením rozhodně nejásám. Přemýšlel jsem o tom, že by se z těch tří dílů daly sestříhat dva (možná), které by fungovaly o dost líp. Ve stávající třídílné podobě je tam strašně moc zbytečné vaty a scén, u kterých se jeden za autory skoro až stydí. Přijde mi to hrozně velká škoda, protože po herecké stránce je to pořád hodně dobré a herci vizuálně rozhodně nezestárli tolik, jak jsem se obával.

50 %

Buďte první, komu se článek líbí.

Napsal(a) dne 20. 4. 2009 v 14:40
Kategorie: Film, televize a hudba,Recenze

Žádné komentáře »

RSS komentářů k tomuto příspěvku. Zpětné URL


Napište komentář

Používá systém WordPress | Styl: Aeros 2.0 z TheBuckmaker.com